Mijn Account Mijn Winkelwagen Nieuwsbrief


spvtil
 
 

kansplus
 

Welkom bij Werkgroep Skieën Gehandicapten

Hier vindt u het laatste nieuws van ons.

03-01-2018

Gisteravond het nieuwe jaar ingeluid. En vandaag verder met de voorbereidingen voor de sneeuwreis.
Alle ski's zijn gecontroleerd en gewaxed. Nu is het voor de deelnemers nog een zaak van koffer inpakken.
Vrijdagmiddag worden de materialen naar De Schans gebracht waarna we in de avond kunnen inpakken en vertrekken. De geplande vertrektijd is 10 uur's avonds.

12-12-2017

HIER kunt u het verslag bekijken dat RTV GOUWESTAD heeft  uitgezonden over het langlauf event te Gouda.

09-12-2017

Op zaterdag 9 december 2017 vertrokken 12 langlaufers , 1 coach, 1 technisch gedelegeerde en 3 familieleden naar Gouda voor een Special Olympics Event. Om half 10 was het verzamelen bij de thuisbasis De Schans. De latten en stokken werden gehaald en om 10 uur vertrokken ze met 4 auto's richting Gouda,.In Uden was de weg slecht door sneeuwval maar verder waren de wegen gelukkig goed berijdbaar. Ruim op tijd was men aanwezig op de plek van de wedstrijd. Het werd een prachtige dag met leuke wedstrijden. En de resultaten waren weer uitstekend. Onze langlaufers verbeteren zichzelf steeds weer en ze overtroffen zichzelf weer eens.
De resultaten van onze leden zijn:
Goud voor Pim vd Laar en Herman Cremers.
Zilver voor Nikki Luts, Ellen ter Laak en Silvia Martijnse
Brons voor Jeroen van Doorn, Claire van Doorn, Huub van de Wielen en Gisela Hanegraaf
Eljo van Haandel, Dave van der Louw en Gonnie Dragt vielen helaas buiten de podiumplaatsen
Zo rond half vijf werd de terugtocht aanvaard en om kwart voor zes waren allen weer terug bij De Schans. Daar werd alles netjes opgeruimd en kon men terugzien op een geslaagde dag.
Voor een kleine fotoimpressie klik  HIER

21-11-2017

Kortgeleden was de Rabobank Clubactie. Daaraan deed de WSG vanzelfsprekend ook aan mee. Deze week hebben we de cheque in ontvangst genomen. Het bedrag is 76.85 euro, de opbrengst van 27 stemmen. Alle stemmers hartelijk dank en onze dank gaat natuurlijk ook uit naar de Rabo.

18-11-2017

Stand van zaken club van 100:
Er zijn 7 bedrijven die 700 euro  en 9 particulieren die 475 euro hebben bijgedragen.
De totaalopbrengst is tot nu toe dus 1175 euro. Waarvoor hartelijk dank.

14-11-2017

De afgelopen tijd is het bijwerken van de website door wat problemen achterwege gebleven.
Toch is er wel het een en ander gebeurd. Zo is het skieën op de baan al weer een paar weken in volle gang. Ook zijn de voorbereidingen voor de sneeuwstage al gestart, de bus is weer helemaal volgeboekt. Er zijn weer varkentjes te wassen door de deelnemers en belangstellemdem. We hopen hiermee de nodige gelden in te zamelen om de reis naar Kirchberg/Brixen in Thale betaalbaar te houden. En er is een club van 100 opgestart waardoor al 1000 euro aan sponsorgelden is binnengebracht. Dank daarvoor. Kijk maar eens op Club van 100. En kijk ook eens op Onze-Sponsors waar onze sponsoren op vermeld staan. Via de logo's kunt u de websites van hun bezoeken.
Ook belangrijk: op 28 november is er een sponsor avond gepland

22 februari 2017

Tijdens de huldiging van de kampioenen waren ook een aantal sporters van de WSG aanwezig. Om 6 uur begon het spektakel, om 8 uur was alles weer voorbij. Hierbij een aantal foto's. Lang niet alles sporters waren aanwezig. Voor de aanwezigen was het een heel mooie ervaring.Men werd voor groot publiek in het zonnetje gezet.

      

                                                      

 

4 januari 2017

Inge ontvangt vrijwilligerspenning: Verslag in Kliknieuws
 

 

     

 


 


Column count doesn't match value count at row 1