Mijn Account Mijn Winkelwagen Nieuwsbrief


  Terugblik ski-reis 27

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beste WSG Leden en begeleiders,
Inmiddels hebben we voor de 27-ste keer onze jaarlijkse wintersportreis georganiseerd en zoals een ieder weet zijn de kernwoorden van WSG Uden “plezier door middel van sport”. Dit laatste is zeker herkenbaar voor die leden die dit jaar en de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest. Daarbij staat voorop dat alles tot in de puntjes georganiseerd dient te zijn. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren.
 
Ook dit jaar hebben we weer een fantastische reis gehad. We vertrokken vrijdag 03 januari omstreeks 21:00 uur vanaf de ski-accommodatie De Schans te Uden. Wim, onze chauffeur die voor de vijfde keer mee was bracht ons op de plaats van bestemming waar wij werden verwelkomend met  een hollands kopje koffie en natuurlijk niet te vergeten de Apfelstrudel. Het was bewolkt en de sneeuwcondities waren niet optimaal, maar de sfeer was er niet minder op.
 
Tijdens de dagelijkse sportactiviteiten deden de skiërs en langlaufers geweldig hun best.  Het was dan ook mooi om te zien hoe gedreven de begeleiding  deze week bezig is geweest om het beste in onze sporters naar boven te halen. Om daarbij nog maar te zwijgen over de momenten waarbij de sporter zichzelf overwon. De warmte spirit en het enthousiasme van de begeleiding heeft deze reis wederom tot een succes gebracht. Gesterkt door het motto “niets is onmogelijk”.
 
Ook de avonden werden op een gezellige wijze ingevuld of het nu een wandelingetje was door het dorp of een spelletje met gezellig wat drinken, de sfeer was gewoon top.
 
Ik ben dan ook trots op het feit dat ik voorzitter mag zijn van deze geweldige groep mensen. Niet alleen om hun betrokkenheid, maar ook omdat deze groep door hun enorme toewijding, enthousiasme en doorzettingsvermogen een voorbeeld van inspiratie voor een ieder zijn.
 
Natuurlijk moeten we niet vergeten dat deze reis mede mogelijk is  gemaakt door onze sponsoren. Hen wil ik dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage. Wij gaan in april tijdens de video avond nog eens lekker nagenieten van de geweldige momenten die we met zijn allen hebben meegemaakt en daarna nadenken over de volgende reis nr. 28
 
Voor nu wens ik u namens het gehele bestuur al onze leden, oud-leden, hun familie en vrienden, maar ook onze sponsoren en alle mensen die onze werkgroep een warm hart toedragen  een prettige zomervakantie en tot ziens in het nieuwe winterseizoen.
 
 
 
Met vriendelijke groet,
Michel Martijnse
Voorzitter WSG Uden
 
 
 
 
 
 
 
“Teksten zijn overgenomen zoals door de deelnemers geschreven, tenzij anders vermeld"
Zondag  5 januari 2014
Van de langlaufers
Gister aangekomen in Kirchberg. Bij avondeten iedereen behalven leiding nieuwe jas gekregen. Zondag nat ’t ontbijt op ’t plaatje gezet, daarna in de bus om te ijslanglaufen
 
Van Pim
 
 


 
 

 
Het regende een beetje en de oude sporen waren heel ijzig.   Niet goed voor onze sporters om te wennen aan de sneeuw! Na de warming up (handbal) hebben we zelf nieuwe sporen getrokken. Daar ging iedereen goed! ’s Middags was er een laagje sneeuw bijgekomen en kon iedereen perfect lopen. Wij zijn bezig gebleven totdat Wim ons met de bus kwam ophalen.
Een natte dag met matige sneeuw, maar onze langlaufers hebben het perfect gedaan.
 
Aad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zondag 5 januari 2014
Op zondagmorgen moesten we om 8 uur eten en om 9:00 uur moesten we bij de bus zijn. We hebben ook een groep foto gemaakt bij ons hotel in Kichsberg. Daarna zijn we met de hele groep naar Asschau gerijden. Daar hebben we de langlaufen afgezet, die gingen daar langlaufen, en toen gingen ij naar Brixental, skien, we stonden om half 11 op onze skies. We hebben tot half 1 geskiet, en toen gingen wij eten. Dat was friet met knakworst, om half 2 gingen wij skien tot ongeveer 3 uur en hebben wij nog wat gedronken, en om half 4 naar bededen naar onze bus. Die bracht ons weer naar ons hotel. Daar hebben wij ons wat opgefris en om half 7 gingen eten, we hebben ook nog kaarten geschreven waar we onze hantekening op moesten zetten. Daarna nog een kopje gaan drinken en om half 10 gingen wij slapen.
 
Groetjes van Monique en Marga


Maandag 06 januari 2014
Vanmorgen zijn we om kwart over zeven op gestaan. Toen zijn we om acht uur gaan eten. Toen hebben we onze skie schoenen aan gedaan. Toen zijn we in de bus gegaan. We hebben eerst de langlaufers weg gebracht en toen zijn wij gaan skieen. We hebben een hele mooie tocht gemaakt. We zijn naar Brandstad geskieet, het was echt super en het ging ook echt goed. Het is echt super gezellig. En het eten is hier heerlijk. Het is en word een hele leuke en gezellige vakantie.
 
Groetjes Lynn
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maandag 06 januari 2014
Na een goede nachtrust gehad et hebben gingen we vanmorgen met zijn allen lekker ontbijten in de eetzaal. Daarna zijn we rond negen uur in de bus gestapt om eerst de langlaufers weggebracht en wij als laatste naar de skipiste. We hebben de hele dag lekker geskied.
 
Dit was het verhaal van Rianne Verhoeven.
Dinsdag 07 januari 2014
Nieuwen berg  geskien. Wel leuk Edwin en Rienie, leker weer heel zon gooie sneew. Leker soep ge eten na pap sneew om 3 uur gestop leker gedriken in de zon.
 
Groetjes van Gisela
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dinsdag 07 januari 2014
Wij zijn bus ajaw bagt. Toe is bus sier bran loopen en art metens en veltije maakt en toe laten en de moe 2 ronsen zon uetokuelopen en drar naar tij gooten loopen en aten met mijn lanken bindkan.
Was ik vond hei spant en toe is wien op ga hat
 

(Wij zijn met de bus naar Aschau gegaan. Toen de bus weg was gingen we een veldje maken voor een spel. Daarna moesten we twee ronden zonder stokken lopen. Daarna gingen we de grote ronde lopen en heeft Aad de punten van mijn ski’s aan elkaar gebonden. Da vond ik spannend. Toen heeft Wim ons weer opgehaald.
 
Gonnie (vertaald door Lilyan).)
 
 
 
 
 
 
Dinsdag 07 januari 2014
Wij zijn vandaag wezen langlauffen in Aschau. Loipe ’s morgen de kleine ronden en vanmiddag de grootte ronden en om 15:00 uur kwam Wim met de bus ons op halen en weer naar hotel gebracht. Toen douchen en aankleden voor het avond eten en spel gedaan. Jeroen + Claire + Nikki
 
Groet Jeroen van Doorn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dinsdag 07 januari 2014
Opstaan kwart over 7.
Aankleden en om 8 ontbijt. Wel lekker met ei bij. Om 9 uur weg in Brixen Thale. Rienie + Joyce. Een grap in de skilift uitgehaalt met iemand begeleiding portofoon en iemand gevallen. Wallie is een paar keer gevallen. Hij was moe. Avond eten was lekker. Claire heeft goed zin en geniet er van mooi weer Michiel.
 
Groetjes Claire.

 
Woensdag 08 januari 2014
We hebben vandaag leuk gehad. De buschaufeur ging vandaag mee dat was leuk. We begonnen mee en grappige warming up. We moesten onze latten aan doen en gingen we naar en veldtje met en frisbee gingen we wedstrijdje doen. Toen moesten we verder remmen leren. Ik kon het na drie dag best goed en gingen we eten en Ad was en keer gevallen over de andere het was heel grappig. Vanmiddag ging we de ronde maken van 4,5 kilometer. Er zaten heel wat stukken in wat best wel glat was maar de afdallingen waren heel leerzaam maar grappig. Bij sommige heel lekker gegeten. We waren lekker melig bezig. Maar verder was het en leuke dag met veel lol dat zeker. Wim was gevallen bij het langlaufen bij de laatste afdaling na de heuvel. Viel op zijn achterwerk viel.
 
Groetjes Nikki van het langlaufen
 
 
 
 
 
 
 
Woensdag 08 januari 2014
Heerlijk geslaap door het kusje van Christel naar het ontbijt hebt heeft Wim ons ski het eerst weg gebracht. Michel was weer eens laat. We hebben s morgen een mooi tochtje gemaakt naar Ellmau. E jassen zijn top ze skien heel lekker. Adidag bedankt. De lunch was goed. S middags heeft Jose mee geskiet. Michel had een prachter piste uitgekozen op 1000 meter na dat was meer zand. Het was wel een moeilijke piste maar het was gelukt. Mark mocht een stukje achteruit skien zonder te vallen.
 
Op de Aualm ws Danielle gevallen, omdat Edwin vanuit de lift haar heel doordingend aankeek, en Michel ook nog eens had gezegd dat ze goed haar best moest doen. De werd erg zwaar dus gingen we terug naar Seppie.
In de gondel terug naar beneden hebben we heel wat liedjes gezongen, ik (Christel) vond dit erg gezellig.
We vonden het een topdag vandaag.
 
Groetjes Daniëlle, Simone en Christel.
 
Donderdag 09 januari 2014
We zijn met ze alle naar boven gegaan met de gondel en dan de onze skies gepakt en aangetrokken e in de rij gestaan en kreeg je de wedstrijdnummer. Ik had wedstrijdnummer 6. De 1e keer met de Poldarlift naar boven en weer naar beneden geskiet en de 2e keer weer naar boven en naar de strart van de wedstrijd geskiet. Toen we klaar waren naar de langlaufers wedstrijd gekeken en we hebben de slang gedaan. We hebben friet met snitsel gegeten en daarna prijsuitreiking. Ik was 5e geworden en daarna zijn wij naar de kroeg geweest.
 
Groetjes Jody
 
 

 
 
 

 
Donderdag 09 januari 2014     Interne competitie
 

AS DAMEN   Zeit Platz
Clair van Doorn   24,97 1
Simone van Vugt   25,62 2
Lynn van Berlo   26,56 3
Gisela Hanegraaf   27,31 4
Jody Kastelijn   27,55 5
Daniëlle van den Heuvel   27,56 6
Sylvia Martijnse   28,35 7
Monique Schouten   29,22 8
Rianne Verhoeven   30,65 9
Marga Schouten   32,16 10
Maaike van Grinsven   34,31 11
       
AS HERREN   Zeit Platz
Rick Hefkens   24,12 1
Mark Roelofsen   24,99 2
Hugo Claassen   26,69 3
Davy Strik   27,91 4
Thijs van Tienoven   28,75 5
Jan v. Kints   29,19 6
Marcel Lucius   33,50 7
Florian dÁncona   34,47 8
       
CC Damen   Zeit Platz
Nikki Luts   4.37,20 1
Gonnie Dragt   7.06,50 2
       
CC Herren   Zeit Platz
Pim v.d. Laar   5.17,28 1
Herman Cremers   6.20,12 2
Eljo van Haandel   8.53,20 3
Dave van de Louw   10.24,80 4
Jeroen van Doorn (Emons)   10.26,38 5
Huub van de Wielen   17.12,98 6
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
                              
Vrijdag 10 januari 2014
Dit is de laatste dag dat we konden skiën. Gelukkig had het afgelopen nacht een beetje gesneeuwd, zodat we lekker konden skiën. Mijn teddy beer Bruintje is heel de dag meegeweest, en had veel plezier. Hij gooide zelfs een sneeuwbal naar Rienie. Ook wij en de rest van de groep hebben genoten. Maar aan alles komt een einde, dus ook aan deze vakantie.
Ik heb deze reis veel plezier gehad. Maar ik miste Bartje Bartje wel een beetje. Iedereen bedankt en tot volgend jaar.
 
Wat is er vanmiddag gebeurd
Wij hadden afgesproken geen cap te kopen. Toen had ik 4 euro. Als de centjes op zijn, kan ik geen drinken kopen. Rienie heeft geprobeerd papa en mama te bellen, maar die waren niet thuis. Nog een keer goed uitgelegd, dat ik en papa een nieuw gehoortoestel gaan kopen net als Ron. Afgesproken is hand erop.
Toen heb ik even gehuild, maar ik huilde niet echt.
De tranen kwamen vanzelf. Uiteindelijk liep alles goed af, omdat ik toch een cap kreeg van een vriendelijke meneer. De afspraak is wat ik mag en niet mag. Ik weet nu wat ik wel of niet mag kopen.
 
Groetjes Thijsje Radijsje en ienemini Rienie oelewapper.
 
 
 

 
Vrijdag 10 januari 2014
Alweer de laatste dag van een heel leuke week in Kirchberg met de langlaufers. Zondag zijn we begonnen met langlaufen in Aschau, omdat daar een spoortje gemaakt was. Het regende ’s morgens en toen we tussen de middag gingen eten waren we nat en koud. Gelukkig konden we tijdens de lunch lekker warm worden en opdrogen. ’s Middags ging de regen over in sneeuw. Maandag, dinsdag en woensdag hadden we stralend weer en elke dag gingen we beter langlaufen en leerden we de snelheid onder controle krijgen, zelf spoortjes maken en remmen! Natuurlijk werd er veel gelachen. Zo kwam Gonnie al jodelend met zo’n snelheid naar beneden dat Aad haar niet eens bij kon houden. Dat liep natuurlijk uit op een valpartij!. Ook was het voor Aad soms lastig om overeind te blijven als hij hielp met remmen en dat eindigde dan soms ook in een dubbele duik in de sneeuw. De spelletjes tijdens de warming up zijn en blijven leuk!
Donderdag hadden we boven de wedstrijd en was daar special voor ons een loipe gespoord. Hij zag er prachtig uit maar door de zachte sneeuw ontstonden er veel valpartijen en in deze sneeuw is het lastig opstaan hoor dus het gevolg was; grote gaten in de loipe! Maar iedereen zette een mooie tijd! Geweldige prestaties en die valpartijen, ach meer dan een blauwe plek heeft niemand er aan overgehouden. ’s Middags na de prijsuitreiking (Pim en Nikki waren 1ste) gingen we feesten in de Papalapub. Daar kregen we nog twee bijzondere  bezoekers!
Vandaag, de laatste dag, hebben we weer in Aschau doorgebracht met een tochtje buiten de loipe, was dat best spannend. Tussen de middag hadden we een mooi kadootje voor onze gastvrouw bij Hochland en trakteerde zij ons op Apfelstrudel. Lekker!
Nu is het weer voorbij, wat ging dat snel zeg! Reis 27 was leuk, gezellig en leerzaam.
Helaas gaat Rons ons vrijwilligersteam verlaten na dit seizoen. Jammer Ron, we gaan je missen.
 
 
Lilyan.


SNOWCAMP REIS 27
(mijn laatste reis bij de WSG)

Het was voor mij nog een vraagteken of ik mee kon , daar het met mijn moeder niet goed ging.
 
Op 10 December overleed helaas mijn moeder, maar het was een opluchting dat het zo snel ging en het was het beste voor haar.
Een week later was het sein groen om mee te gaan, (mijn moeder zou gezegd hebben je gaat mee).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Op Vrijdag 3 Janauri vertrok ik dus om 4:40 in de vroege ochtend voor de 859 km lange rit naar Kirchberg, daar het aardig rustig was op de weg arriveerde ik om 13:30 bij Bechlwirt en werd ik hartelijk ontvangen door José en Andréa.
Na eerst een kopje koffie en een lekker kop goulashsoep genomen te hebben kon ik gelijk op de kamer.
Na ‘ s avonds een lekkere Wiener schnitzel genomen te hebben en ijs toe ging ik naar mijn kamer om lekker proberen te slapen, zodat ik uitgerust was voordat de volgende dag de bus kwam. Zaterdag rond 9:45 kwamen jullie bij Bechlwirt aan en wat waren jullie uitgelaten zeg toen jullie mij allemaal zagen.
De rest van de dag verliep zoals het altijd verloopt, met de kamerindeling, een lekker soepje,
de bus uitladen en de kamers in ruimen en na het rusten nog allemaal even het Dorp in.
’s Avonds vroeg naar bed, zodat jullie allemaal fit zijn voor de volgende dag.
Zondag regende het beneden in het dal , na eerst de Langlaufers naar Asschau gebracht te hebben bracht Wim ons naar de Gondel van Brixen, wat zag het allemaal groen uit vanuit de gondel , maar gelukkig was het in Hoch-Brixen wit en sneeuwde het licht.
Nadat iedereen de ski’s aan had hebben we met z’n allen de Poldangerlift genomen om even rustig in te skiën, zodat wij weer even aan de sneeuw konden wennen na de lange trainingen op de baan in Uden.
Vanaf maandag klaarde het weer op en hebben wij eigenlijk de hele week zon gehad.
Er werden mooie skitochtjes gemaakt en door de langlaufers werd er geoefend in Asschau.
Tijdens de lunch of het avondeten waren er leuke verhalen hoe jullie de dag beleefd hadden.
Aan jullie enthousiasme merkt ik hoeveel plezier jullie met elkaar hadden.
Op donderdag was de traditionele wedstrijddag en daar keken jullie allemaal naar uit.
Bij de slalom deed iedereen zijn best en gelukkig maakte niemand een fout, zodat iedereen
finishte, alleen als hoeveelste was dan nog niet bekend, maar meedoen is nog altijd belangrijker dan winnen.
 
Bij Langlaufers moesten zij een parcours zo snel mogelijk proberen af te leggen, maar zij hadden het behoorlijk zwaar daar de loipe niet in optimale conditie was, waardoor verschillende onderuit gingen , maar toch petje af voor deze mensen.
Na de lunch met als eten een Wienerschnitzel met patat was er de prijsuitreiking waar iedereen reikhalzend naar uitkeek.
Na deze uitreiking werd ik naar voren geroepen en werd aan jullie bekend gemaakt dat ik naar 15 jaar aan het eind van dit seizoen bij de WSG zal gaan stoppen en dat was voor jullie een niet zo’n leuk bericht.
Hierna gingen wij met de gondel naar beneden om met zijn alle naar de Papalapub te gaan om daar even lekker te après-skiën en daar had iedereen heel veel zin in en dat lieten jullie goed zien.
Ongelooflijk hoeveel plezier jullie daar hebben en met elkaar doen, ook daar werd ik door Michel nog een keer aangesproken en had hij een speciaal verzoek nummer aangevraagd en werd ik door jullie op de dansvloer gehaald, hier had ik het toen wel heel moeilijk mee.
Rond 16:30 snel in de bus en weer terug naar Bechlwirt om ons te wassen en natuurlijk te eten.
Ik ben nog even een ommetje buiten wezen maken om even tot mijzelf te komen, daar ik het
emotioneel even heel zwaar had en ik heb zelfs mijn bord niet leeg gegeten, daar ik bijna niets door mijn keel kon krijgen.
Vrijdag was alweer de laatste dag en vandaag had ik samen met Edwin de 3e groep en met hun hebben we de Salve ronde gemaakt en nog even de Aualm.
Na de Lunch was het nog even skiën, maar door de hardnekkige mist konden we niet veel meer skiën.
Rond 14:30 was het stoppen  met z’n allen en met de gondel naar beneden en daar de ski’s en stokken in de bus leggen.
In Kirchberg konden jullie nog even inkopen doen om daarna de koffers in te pakken.
Na het avond eten wilden verschillende leden met mij nog even op de foto voor de laatste keer.
Zaterdagmorgen om 08:00 vertrokken jullie en zwaaide ik jullie voor de laatste keer uit.
 
Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor de hele fijne week die ik met jullie beleefd heb.
Het was gewoon fantastisch om met elkaar bezig te zijn , het deed mij enorm goed en voelde mij erg ontspannen.
Ook de Begeleiders wil ik heel erg bedanken voor de geweldige steun en vertrouwen in die week.
Met z’n achten hebben wij laten zien dat dat ook kan, zonder jullie zou het zeker niet mogelijk geweest zijn.
Het was gewoon TOP
Heel veel dank.
 
groetjes Ron

 
AFSCHEIDSWOORD
Met pijn in mijn hart heb ik aan het begin van het seizoen besloten om ermee te stoppen.
15 jaar heb ik als vrijwilliger bij deze vereniging mee geholpen.
In het begin was het voor mij als buitenstaander de kat uit de boom kijken hoe je met deze doelgroep om moest gaan.
Mijn 1e vakantie met jullie ondervond ik langzaam hoe ik dat het beste kon doen en
dat ik vooral veel geduld moest hebben en  jullie vertrouwen moest zien te winnen.
Langzaam kreeg ik dat van jullie en begonnen jullie mij ook te vertrouwen, zodat ik met
jullie verschillende oefeningen kon doen, die jullie ook probeerde na te doen.
De jaren verstreken en het was iedere keer weer geweldig om met jullie samen op snowcamp te gaan.
In al die jaren heb ik heel veel plezier en lol met jullie beleefd, vooral toen nog bij Manfred de playbackavond gehouden werd, dan werd gewoon de tent afgebroken zoveel energie staken jullie erin.
In seizoen 2009/2010 integreerde we bij de Skiclub “de Schans” en door de grote van de skibaan konden wij veel beter les geven en dat bleek dan ook wel in Oostenrijk. Dat jaar betrokken wij ook een nieuw Hotel Bechlwirt in Kirchberg.
In de afgelopen 5 jaar is dit hotel een geweldig onderkomen geworden, midden in het gezellige centrum van Kirchberg met al hun winkeltjes. Iedereen heeft het in dit hotel naar zijn zin en dat merk je goed aan jullie humeur.
Het gaat nu allemaal veel ontspannener dan bij Hotel Fuchs en ook de andere gasten hebben gewoon lol met jullie, denk maar aan de Brandweer van Gameren.
Maar zonder de fantastische groep begeleiders is zoiets echt niet mogelijk, deze mensen geven niet alleen les maar staan ook voor altijd voor jullie klaar om wat voor reden dan ook. Er berust zeer grote verantwoording op deze begeleiders, maar zij krijgen er heel wat dankbaarheid voor terug. Ik heb dit nu met veel plezier 15 jaar gedaan , maar het wordt mij nu zo langzamerhand te zwaar en vandaar mijn beslissing dat ik bij deze fantastische club ben gestopt.
Ik wil daarom ook iedereen bedanken voor al die 15 jaar die ik met jullie allemaal beleefd heb.
Ik hoop dat jullie wat van mijn geleerd hebben , maar dat geloof ik wel.
Ik wens deze vereniging nog vele jaren en succes toe en misschien komen wij elkaar in Oostenrijk wel een keer tegen.

Ik heb er van genoten.
 
Dank jullie wel !!!!!!
 
Groetjes Ron

 
Wist u dat………………………………….
 
·           Rienie zo groot is, omdat zijn vader hele gemene voetjes heeft;
·           Dat er vandaag (zondag) hele gemene sneeuw was;
·           Rienie, Christel, Lilyan en Michel gelijk bleken te hebben. We zijn dit jaar voor de 5de keer te gast bij Bechlwirt;
·           Rienie last had van een ATK-tje;
·           Thijs net zo’n bolleke wil als zijn papa en Michel;
·           Rienie zich in een deuk kan lachen;
·           Christel Lynn “Lynneke, Pinneke Kevertje” noemt.
 
 
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
 
Stichting Recreatie en sport bijz. doelgroepen.
OAD Reizen
Oogenlust bloemen.
VOGG/KansPlus Uden-Veghel.
Van Tilburg Mode en Sport.
???????????Mevr. Eggens.
Gezondheid Centrum Uden.
Theunissen Sportprijzen.
Stamhuis Groep BV.
Recreatie Centrum “De Vrije Teugel “
http://www.wsguden.nl/uploads/18/SHG.JPGSkischule Brixen Im Thale.
?????????SkiWelt Hutte.
Liftgezelschap Brixen.
Hotel Bechlwirt.
Ski& Snowboardclub De Schans.
Udens College
???????????Kaartje2Go
Brabants Lekkerste
?????????Peter de Kraaij, Keurslager
Café Zaal De Stapperij
Foot Locker Europe B.V.
Bakkerij Verhoeven
?????????Adidas

 
???????????
 
kaartje2gohttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZjDR2AsRVUhfGmQQo5XnDnexiNua6kk60TdhLR5fd4mzwR2bL2w

Column count doesn't match value count at row 1