Mijn Account Mijn Winkelwagen Nieuwsbrief


  


 

Dagboek reisnummer 24

Voorpagina

Voorwoord:Beste WSG leden en begeleiders,


Het is slechts kort geleden dat het voorzitterschap aan mij is overgedragen en ik ben er dan ook trots op de komende periode voorzitter te mogen zijn van een werkgroep met zoveel daadkracht. Het is een hele eer om in de voetsporen te mogen treden van de oud voorzitter Kock Martijnse die na een periode van meer dan 23 jaar het stokje heeft overgedragen. Zoals een ieder weet is er een goed fundament gelegd om de toekomst vol energie, ambities en in het volste vertrouwen in te kunnen gaan. Het is dan ook hartverwarmend om te voelen in daad en woord hoe een ieder met het wel en wee van deze werkgroep begaan is en vooral daar ook zijn of haar ondersteuning aan te willen blijven geven.

Ook dit jaar hebben we weer een fantastische reis gehad. We vertrokken vrijdag 07 januari omstreeks 21:00 uur uit Uden nadat er eerst gezongen was voor Bart Maas, dit gezien het feit dat hij deze dag 30 was geworden. Wim, onze chauffeur die voor de tweede keer mee was bracht ons op de plaats van bestemming waar wij werden verwelkomend met koffie en gebak. De zon scheen volop en ondanks het warme weer was er nog voldoende sneeuw en dit is toch een belangrijk ingrediënt die nodig is om dit spektakel tot een succes te maken. Alle sporters deden geweldig hun best zowel de skiërs als de langlaufers. Daarbij was het voor de langlaufer de laatste mogelijkheid om zich top voor te bereiden op het Special Olympics evenement te Altenberg Duitsland. Je kon zien dat de sporters mateloos genoten, maar niet alleen de sporters genoten van het geheel, ook de begeleiding, wat een geweldig team, niet alleen tijdens de dagactiviteiten, maar zeker ook in de verzorging. Zonder hun zou er zeker geen sneeuwreis mogelijk zijn. Ik wil vanaf hier de begeleiding dan ook persoonlijk bedanken voor de voortreffelijke wijze waarop een ieder zich heeft ingespannen om deze sneeuwreis te maken tot iets waar we nog vele herinneringen aan zullen beleven.

Ook de avonden werden op een gezellige wijze ingevuld of het nu een wandelingetje was door het dorp of gezellig wat drinken aan de bar, de sfeer was gewoon top.

Al deze fijne dingen zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, hen wil ik dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze reis. Wij gaan over een paar weken, 29 maart nog eens lekker nagenieten van de geweldige momenten die we met zijn allen hebben meegemaakt tijdens de jaarlijkse video avond en daarna gaan we alweer na denken over de volgende reis Nr. 25.

Voor nu wens ik namens het gehele bestuur al onze leden, oud-leden, hun familie en vrienden, maar ook onze sponsoren en alle mensen die onze werkgroep ondersteunen en een warm hart toedragen, een fijn zomerseizoen toe en niet te vergeten dat we volgend jaar een jubileum jaar hebben.

Met vriendelijk groet,                                                                         
 image008

Michel Martijnse
Voorzitter WSG udenAlle teksten zijn overgenomen zoals geschreven door de leden van de WSG


 

Vrijdag en Zaterdag 7 + 8 januari 2011 Omstreeks 9 uur na het laden van de bus vertrokken wij vanaf de skibaan “De Schans” naar ons wintersportavontuur in Kirchberg en Brixen im Thale. Het was rustig op de autobahn en dus schoten we lekker op. We stopten in Siegburg waar de “echte” chauffeur Wim op de bus kwam. De reis ging verder en onderweg hadden we veel regen maar om +/- 05:30 waren we Denkendorf waar we in hotel Sonnhang van een lekker ontbijt genoten. Hierna ging het verder richting Oostenrijk. We arriveerden even na 10 uur  in Hotel Bechlwirt. Hier werden we verwend met koffie en originele apfelstrudel. We moesten een poosje wachten, omdat de kamers nog niet klaar waren, dus een mooie gelegenheid om inkopen te gaan doen en het dorp Kirchberg te verkennen. Er werden kaarten gekocht en een kaarsje opgestoken in de kerk. Michel ging liftkaarten kopen. Toen iedereen terug was werd de lunch geserveerd, lekker goulashsoep met brood. Hierbij mochten we een drankje bestellen en werd er een toost uitgebracht op Jannie, de moeder van Mark. Zij had Kock geld meegegeven voor een rondje ter ere van haar 70ste verjaardag. Wat een goed idee he!
 
Na de lunch werden de kamers ingedeeld en de bus uitgeladen en begon het gesjouw met de koffers. Er was voor Bart een grote verrassing, want 7 januari was het 30 geworden. Ter ere hiervan was zijn kamer versierd met slingers. Wat een verrassing voor hem. Tijdens de lunch was er nog een heel leuk moment. Bart en Michel moesten bij Rienie komen. Michel werd in een hesje gehesen, fel oranje met als opdruk “chefke”, omdat hij nu zgn. de baas van de WSG is. Bart kreeg ook zo’n hesje met rugnr 30 en hij kreeg ook een groot pak en dit moest hij uitpakken. Wat zat erin? Zijn helm met 30-ers. In de loop van de middag gingen de meesten een uiltje knappen en daarna wat drinken in de stübe, wachtend op het diner, wat dat is vertel ik later nog.
 
Wel daar komt het: Fritatensüppe, Cordon Bleu met gemixte groente, aardappelkroketjes en sla. Het toetje was chocolademousse met slagroom.
Verzadigd en verkwikt zijn we gezellig naar de stübe gegaan en wat gaan drinken. Maar de oogjes werden al snel zwaar dus betijds naar bed, want het was een vermoeiende nacht en dag maar met veel plezier.
 
Morgen gaan we lekker skiën en langlaufen, want daar zijn we hier voor en je mag gerust weten, dat ik, al ski ik niet, veel plezier heb.
 
Groetjes Kock.

image046

 

Zondag 9 januari 2011  Dave is 4x gevallen, en hard, op de rug en op de longen. Dit deed even pijn, maar dat voelde ik wel, maar was het zo weer vergeten. Rest was goed, kon het tempo bijhouden en ook deed ik het goed met het oplossen van bijna vallen.
 
Groetjes Dave
 
Vandaag de eerste dag langlaufen. Het was mooi weer, het was 6 graden boven nul. We zijn in Aschau geweest. We hebben de warmup gedaan. Toen de eerste sneeuw gedaan, toen eten na het eten een tochtje gedaan na tochtje met de skibus na hotel.

Groetjes Monique.
 
Het was een prachtige dag vandaag. We zijn lekker weze langlaufen in  Aschau. Ik en Aad samen en afdaling gedaan. We zijn met zun allen als een stel dominosteenen omgevallen. En met de skibus trug naar het hotel en nu kunnen we eten.

Groetjes Wilco.


image014

 

 

Zondag 9 januari 2011Vandag zijn we skien. Het ging geweldig. We zaten met Michel in de groep.
Vanavond hadden we lekker pasta geeten met een drankje erbij.
 
Groetjes Gisela en Silvia

image087


Zondag 9 januari 2011Vandaag was de eerste ski- en langlaufdag. Aangezien we allemaal nieuwe ski’s en stokken hebben, moesten we even alles goed afstellen.
Het weer was prima, een heerlijk zonnetje en een prima temperatuur. Misschien zelfs wel iets te warm; ’s middags was het behoorlijk papperig en dus zwaar. Toch heeft iedereen perfect geskied.
 
Vanavond na het eten nog lekker een rondje door Kirchberg gelopen. Nu nog effe napraten en dan naar bed.
 
Groetjes Bartimage020
 

 

 

 

 

 

 

 


Zondag 9 januari 2011Zaterdag zijn we aangekomen in Kirchberg. In het hotel hadden we koffie met gebak. Daarna zijn we kaarten gaan kopen en naar de kerk gewandeld. We hebben kaarsjes aangestoken. Om 13:00 uur kregen we lunch en toen kregen we de sleutel van de kamer. Nadat we de koffers uitgepakt hadden, zijn we gaan rusten. Het avondeten was heerlijk. Vandaag hebben de skiërs ons naar de loipe gebracht. Met onze nieuwe langlauflatten zijn we begonnen met een warming up. Daarna hebben we in Aschau een kleine en een grote ronde gedaan. Ik heb een bord met heerlijk spek en ei gegeten tijdens de lunch. Ik heb de hele dag volop gelanglauft en heel goed getraind en de “visgraat” geoefend. Daarmee kunnen we naar boven lopen. We hebben ook in een treintje gelopen. Met de skibus terug naar het hotel en lekker douchen. Na weer een super lekker avondeten gaan we lekker genieten van een rustig avondje. En weer op tijd naar bed, zodat we morgen weer goed ons best kunnen doen.
 
Groetjes Huub (geschreven door Joyce)


image022Maandag  10 januari 2011


 
Vanmorgen wilde ik gaan skiën, maar helaas. Kom ik in de skikelder, zijn mijn skischoenen weg. Heeft Lilyan Michel in Brixen nog gebeld of dat hij mijn schoenen had, aangezien op elkaar lijken, alleen de maat klopt niet, zegt Michel, ik heb die van mezelf bij. Kon ik mee gaan langlaufen, maar ook hier hadden ze mijn schoenmaat niet. Al met al veel gemist vandaag, maar toch een prettige dag gehad. Nog een fijne vakantie allemaal.
 
Groetjes,
D’n Duck.   

image071


 

Maandag 10 januari 2011Vanmorgen werd Michel gebeld door Lilyan. Of iemand verkeerde schoenen aanhad. Michel iedereen gecontroleerd, behalve zichzelf. Ik merkte op dat ook hij rode snellers had! Nee joh! Ik heb gele binnen voering (en hele speciale schoenen die niemand heeft) zei hij ! Michel bleek kleurenblind, want ’t was oranje. Vanmiddag weer ’t zelfde, probeerde hij de helm van Ron mee te nemen; met dezelfde bril (weer gele glazen i.p.v. oranje) zei hij. Michel werd dus vandaag de gaperd van de dag.
 
Groetjes Inge

image030Dinsdag 11 januari 2011


 
’t Was een prachtige dag. Lekker in Westendorf gelanglaufd in de bossen. En ’n kleine pauze gehad met fruit.
Aad was gek, ik was ’n appel aan ’t eten, kwam Wilco naar benee suizen, die kon niet remmen. Boem, latten door elkaar en ’n stok kapot. En lekker geluncht bij ’n restaurant. Het was ’n mooie dolle boel geweest.
 
Groetjes
Pim

image038


Dinsdag 11 januari 2011


 
De dag begon goed. Eerst met de warming up begonnen. Van Westendorf naar Auerhof gelanglauft. Toen we in Auerhof aankwamen, namen we een (appel)pauze. Aad ging voor mij skaten en ik ging er aan een stok achteraan. Eerst gingen we een stukje omhoog. Daarna draaiden we om en gingen lekker hard naar beneden. We gingen recht op de appelgroep af. Ik kon niet meer remmen. Lilyan zag het gebeuren, maar deed niks!!
Toen Pim en ik op de grond lagen, had ik de appel van Pim in mijn mond!
Verder was het een mooie dag.
 
Groetjes Wilco


image040Woensdag 12 januari 2011


 
Jeroen geeft in Aschau twee verschilden tijden neergezetten.
Een tijd op de 500 meter 3:19:5 en een op de 1000 meter 6:58:0
Het was erg leuk. En clubkampioen langlaufen en de prijs uitreike.
 
Groetjes Jeroen Emons

image024
Woensdag 12 januari 2011


 
Uitgeslapen tot 7:30 en lekker ontbijten.
Het was mooi weer buiten. Lekker skiën les van Michel, Rienie, Rianne, Jody en Claire.
Les is goed.
 
Groetjes Claire van Doorn
image044


Woensdag 12 januari 2011


 
Warming up met een skiet uit. Een wetstrijt gehauwen en daarna lekker skiet met de groep.
Weer geoefent met valen en opstaan met Ron en het is heel leuk.
 
Groetjes Daniëlle

image049
Donderdag 13 januari 2011


 
Dave en de rest van de bunch hebben hoogte bereikt met de kabelbaan. Daar aangekomen hebben we een wedstrijdje langlaufen gehad, onder toezicht van de skiers (veel lol).
Samen gelunchd (goulashsoep met een bolletje). Wat gedronken en later gegeten in het hotel. Dat was altijd lekker en goed. Voor het eten nog een onderonsje gehad met Veronica, ’n serveerster.
Voorgerecht: Rijst met gehaktballetjes in sauce
Toen: salades
Hoofdgerecht: Varkenskarbonade met frietjes met tomatenketyup
Nagerecht: Kwark met druppie rode sauce + grote Pepsi.
Lekker eten dus.
 
Dave van de Louw

image051

 


Donderdag 13 januari 2011 Vanmorgen met de gondel naar Hoog Brixen gegaan. ’t Was echt baggerweer! Regen, regen en regen. De skiwedstrijd is uitgesteld. Toen geoefend met het Special Olympics skiteam voor Duitsland op de Poldanger. Boven waaide het veel te hard om te skiën en regende het nóg harder. Daarna naar de langlauf wedstrijd gekeken en iedereen aangemoedigd. Super gedaan allemaal!

Intussen werden enkele mensen alvast flink gewassen met natte sneeuw, hier en daar werden enkele judo grepen toegepast om elkaar nog beter in te kunnen peperen met sneeuw. Tot neusbloedens toe! (dit kwam overigens door het hoogte verschil).

Veel lol gehad en een mooie groepsfoto gemaakt. Na de sneeuwgevechten iedereen drijfnat tot op de onderlaag toe! Bij Seppie daarom lekkere Goulash soep gegeten om weer op te warmen en te drogen. Wat een rare tv zenders hebben ze daar trouwens……

Toen weer naar beneden voor een gezellige Après ski! Eindelijk….binnen hadden we wel sneeuw! Hier was het een groot feest. Het leek wel carnaval. Iedereen genoot volop van de gezellige muziek. Van Jannie en Bella kregen we een rondje! Dank jullie daarvoor! Van andere Après ski gasten kregen we veel positieve respons! Ze vonden de WSG geweldig en spraken hun bewondering uit over ’t skiniveau. Ze hadden ons zien skiën ’s morgens! Al met al een superdag ondanks het baggerweer.

Groetjes Jurgen en Inge.image034

Donderdag 13 januari 2011Met de hele WSG-groep naar boven gegaan met de gondel. Voor enkele langlaufers een hele ervaring, ook wel een beetje eng!! Het zicht in de gondel was bijna nul. Boven aangekomen bleken we niet boven de wolken in de zon te komen, maar in de stromende regen.

We zijn met alle langlaufers direct het wedstrijdparcours gaan verkennen. De sporen waren boterzacht, vooral in de afdaalbocht gaf dat problemen.

Toen alle Alpine-WSG-ers (ons publiek) waren aangekomen, gingen onze langlaufers één voor één van start voor het wedstrijdrondje. Allemaal deden ze geweldig hun best en de tijden waren daardoor prima. Een resultaat om trots op te zijn!

 

Groetjes van Aad

 

P.S. ik wist niet dat Après ski zo leuk was!!!!


Donderdag 13 januari 2011


 
Er werd ons gevraagd of wij ook in het dagboek wilde schrijven. En het antwoord was ja hoor, dit doen we met veel plezier.

We vonden het kei gezellig om samen met jullie te skieën en hebben hier enorm van genoten en geleerd. We hebben met verschillende geskied en veel lol gehad en veel gelachen. En we vinden dat jullie veel bijgeleerd hebben. Maar ook in het Après skien zijn jullie TOP. Wat kunnen jullie feesten .

Wij vonden het een super leuke week en hebben het met veel inzet en plezier gedaan. En hopen dat jullie het ook gezellig met ons hebben gehad.

BEDANKT!!!!

Zet hem op morgen in de wedstrijd!!!

Groetjes Edwin & Christel


image065


Vrijdag 14 januari 2011


 
Er was niet veel sneeuw en was wel zon. Piste waren niet goed, omdat veel groene plekken waren. Dat komt door veel regen en vandaag was de wedstrijd in plaats van donderdag. Vanwegens slecht weer was de wedstrijd donderdag niet door.

Om 12 uur gingen we eten en drinken en om 1 uur was de prijsuitreiking. Ik was 6de geworden. Na de prijsuitreiking gingen we met de hele groep naar boven en gingen met ze alle als een slang naar beneden en toen gingen we daarna wat drinken en om 3 uur met ze alle naar beneden naar de bus en onze skischoenen uit doen en onze snowboots aantrekken en toen gingen we terug naar het hotel en toen gingen souvenier kopen en daarna dochen, daarna eten en daarna prijsuitreiking van langlaufers. En toen koffer inpakken en om 9 uur gingen de koffers in de bus.

 

Groetjes van Jody

image055
 


Vrijdag 14 januari 2011De laatste dag van onze sneeuwreis, wat hebben we veel plezier gehad! Dit jaar had ik een nieuw maatje om de langlaufers te begeleiden, wat fijn was dat, we hebben zoveel geleerd! Dank je, Aad!

Zondag zijn we begonnen in Aschau, even wennen aan de sneeuw en natuurlijk aan de nieuwe langlaufski’s. Elke dag hebben we wat anders gedaan. Maandag van Kirchberg naar Brixen, Dinsdag naar Auernhof, woensdag keihard trainen voor de Special Olympics bij Aschau en is Bart met ons mee gegaan. Donderdag hebben we boven in de stromende regen de wedstrijd gelopen. ’s Middags vet feestvieren in de Papalapub! Wat hebben we daar een plezier gehad zeg.

Gelukkig was het vandaag weer heerlijk weer en konden we een tochtje maken naar Auernhof. De sneeuw was niet zo best, maar we hebben toch lekker gelanglauft en vooral heerlijk van het zonnetje genoten.

Ik heb genoten van deze week, bedankt langlaufers! Het was beregezellig!

Lilyan


image077

Uitslag Clubkampioenschappen
Wedstrijd

Week overzicht W.S.G. reis nr. 24


Door de oud voorzitter:


Veel van onze leden schrijven dagelijks een stukje in ons dagboek, en dus wil ik niet achter blijven om iets van mijn ervaring van die week op te tekenen.

Ik heb deze week heel veel leuke dingen gezien en ik moet zeggen dat ik er van genoten heb.

Het vertrek op vrijdagavond  en de heen reis verliepen goed met een luxe bus en een geweldige chauffeur waren we al vroeg op ons ontbijt adres in Dorndorf. Hierdoor waren we ook vroeg bij ons hotel Bechlwirt in Kirchberg. We werden ontvangen met koffie en natuurlijk, onvermijdelijk, Apfelstrudel.Na het inruimen van de kamers, de lunch en hierna het dorp in om natuurlijk een bezoekje aan het kerkje te brengen en een kaarsje te branden en eventueel al een souveniertje te kopen. Die avond lag iedereen vroeg in bed, moe van de reis en in spanning vol spanning van het ski en langlauf avontuur wat ons te wachten stond de komende week.

Het werd een hele leuke week met op zondag en maandag mooi weer.

Dinsdag was het erg mistig,

De woensdag was het mistig toen we naar boven gingen, maar naar gelang we hoger kwamen werd het helder en boven scheen heerlijk de zon, waar ik dan ook veel van genoten heb maar in  de avond begon het te regenen en dat hield niet op voor donderdag avond.

Het was zo erg dat de ski school opbelde dat de geplande ski en langlaufwedstrijden afgelast werden. We zijn toch naar boven gegaan inclusief de langlaufers, en er werd besloten dat de wedstrijd voor de langlaufers wel door ging, nou dat werd een heel spektakel want toen de wedstrijd afgelopen was ontstond er een enorm sneeuw gevecht en moest de begeleiding het ontgelden met als resultaat dat om 12 uur iedereen drijfnat in onze stube aan kwamen voor de lunch.

Na de lunch waren we een beetje opgedroogd en zijn we met de gondel naar beneden gegaan en daar had Michel een verrassing geregeld nl. we gingen naar de Papalapup een disco pup en daar werd het groot feest, met een traktatie van iemand die mij geld mee geven had voor een drankje.
Rond half vijf vertrokken we naar het hotel en ‘s avonds was er nog een verrassing, want we moesten allemaal in de hal komen waar Jose, de eigenaresse van het hotel, zei dat zij erg blij met ons is en zij gaf elk van ons als herinnering een mooie polo met opdruk en zij zei dat we volgend jaar weer welkom zijn.

Vrijdag, alweer de laatste dag met redelijk weer, een heel spannende, want de wedstrijd werd gehouden en zo te zien ging dat iedereen goed af.

Na de lunch was de prijsuitreiking van de wedstrijd, en dat was een leuk gebeuren waarbij Michel natte voeten haalde doordat het erepodium boven een put stond vol water. Hierna werd de zo bekende SLANG uitgevoerd, alle skiërs en leiding achter elkaar vanaf het bovenste punt van de piste.

Na Seppie, onze gastheer boven, gedag gezegd te hebben gingen we naar beneden terug naar het hotel.

‘s Avonds bij het diner werden de prijzen van de langlaufers uitgereikt en wel door Margaret het hoofd van de keuken. Daarna de koffers en de bus ingepakt en nog nagepraat over de week.

Zaterdagmorgen om 8 uur vertrokken we terug naar Uden en waar we om 8 uur arriveerden en we verwelkomt werden door familie en vrienden, en was de ski-reis teneinde. Ik heb deze week genoten van de verhalen van onze leden en wat zij op de loipe en op de piste beleefd hebben , maar ook van de sfeer en een geweldige pluim voor de vrijwillige begeleiders die zich mateloos ingespannen hebben om deze week weer tot een succes te maken, Wat een team!!

Met deze ervaring heb ik  gezien dat ik de club aan de juiste mensen overgedragen heb en dat is voor mij een grote geruststelling.

Groetjes

Kock.image010Een mooie weekOok ik wil mijn verhaal kwijt van de afgelopen week.

Zaterdagmorgen arriveerden jullie rond 10.00 u in Kirchberg en toen merkte ik al een leuk sfeertje .Na de koffie met gebak gingen wij met z’n allen het dorp in om kaarten te kopen en ook gingen we even naar de kerk om een kaarsje op te steken. Op het kerkplein was er al een klein sneeuw(ijs)bal gevecht.

Op alle dagen gingen wij skiën en natuurlijk ook langlaufen en hoorden je ’s avonds de leuke verhalen die we meegemaakt hadden.  ’s Woensdagavond om 18.15u moesten we allemaal bij de Receptie van het hotel verzamelen , waarna we van Jose allemaal een T-shirt uitgereikt kregen. Tijdens het avondeten werd “baby” Rienie gevoerd door “vader” Mark wat allemaal prachtig op de video staat.

Bijna alle dagen hadden wij goed weer, behalve op de donderdag toen de ski-langlauf wedstrijden gepland stonden. In de bus hoorden we al dat de skiwedstrijden verschoven waren naar de vrijdag, daar het boven regende en niet zo een beetje ook. Maar jullie lieten je niet kisten en hebben toch een paar baantjes bij de Poldanger gedaan. Toen Michel ons kwam waarschuwen dat we met z’n allen naar de langlaufwedstrijden moesten kijken ging iedereen gelijk achter hem aan. Als bijna verzopen katten kwamen bij het langlauf parcours aan , maar niet zonder dat er een paar van ons met elkaar in de sneeuw hebben liggen rollebollen. Tijdens de langlaufwedstrijden waren er enkele inpeper gevechten , ondanks het maar bleef regenen. Jullie lieten je eigen gewoon niet weerhouden van de regen. Het was gewoon een woord fantastisch wat hier gebeurde.

Na de Lunch gingen wij met z’n naar beneden en gingen jullie onder begeleiding van kabouter Plop(Rienie) naar de Papalapup voor een Apres-ski. Wat hier gebeurde was gewoon fantastisch iedereen gingen uit zijn dak zelfs ik deed mee. Ook moest bijna iedereen de Plop muts even op en vooral van de begeleiding. Als jullie goed op gelet hadden stonden Puck en Kock zelfs ook even te dansen zo’n plezier hadden zij erin. Helaas ook daar komt een eind aan en moesten wij weer terug met de bus naar het Hotel. Onder de douche biggelden tranen over mijn wangen van emotie van al die fijne dagen die ik met jullie beleefd heb.

De Vrijdag werd alsnog de skiwedstrijd gedaan en rond 13.00 u de prijsuitreiking , waarna we als afsluiting met z’n allen de slang nog deden. In het Hotel werden na het eten de Langlaufers gehuldigd door Margrit die de Medailles met plezier uitreikte.

Zaterdagmorgen was het afscheid nemen van iedereen en om 8.00 u reden jullie naar Uden terug uitgezwaaid door een paar mensen.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor deze fijne week die we met elkaar beleefd hebben, ook de begeleiding onder elkaar is uitstekend het was gewoon fantastisch zoals we met elkaar omgaan. Op naar volgend jaar de 25ste !!

Groetjes Ron

 

Brixen Im Thale


 

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:Stichting Recreatie en sport bijz. doelgroepen.

OAD Reizen

Verbossen Assurantiën.

Heven Group BV.

Oogenlust bloemen.

VOGG/KansPlus Uden-Veghel.

Van Tilburg Mode en Sport.

Mevr. Eggens.

Gezondheid Centrum Uden.

Theunissen Sportprijzen.

Stamhuis Groep BV.

Recreatie Centrum “De Vrije Teugel “

Skischule Brixen Im Thale.

SkiWelt Hutte.

Liftgezelschap Brixen.

Hotel Bechlwirt.

Ski& Snowboardclub De Schans.

Udens College

Kaartje2Go


 Column count doesn't match value count at row 1