Mijn Account Mijn Winkelwagen Nieuwsbrief


  Terugblik wintersportreis 29
Januari 2016


Beste WSG Leden, sponsoren en begeleiders,
 
Inmiddels hebben we voor de 29-ste keer onze jaarlijkse wintersportreis georganiseerd en zoals iedereen weet zijn de kernwoorden van WSG Uden “plezier door middel van sport”. Dit laatste is zeker herkenbaar voor die leden die dit jaar en de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest. Daarbij staat voorop dat alles tot in de puntjes georganiseerd dient te zijn.
 
Ook dit jaar was het een fantastische reis. Niet alleen omdat dit mijn laatste missie was als voorzitter van deze werkgroep, maar meer omdat het zo snel voorbij is gegaan. Ik denk dan ook met plezier terug aan deze reis en het heeft mij persoonlijk geraakt hoe gedreven iedereen bezig is geweest om er voor vele van ons een onvergetelijke reis van te maken. Hoe mooi waren de momenten waarbij de sporter zichzelf overwon en vol trots liet weten waar hij allemaal vanaf geskied was. De warmte, emotie en de spirit van alle vrijwilligers om deze reis tot een succes te maken, zal ik zeker niet gauw vergeten.
 
Na een jaar van voorbereiding om het geheel over te dragen aan Bart, Lilyan en Bianca kan ik met vol trots zeggen dat zowel Joyce als ikzelf er alle vertrouwen in hebben dat het geheel een fantastische toekomst tegemoet gaat. Dit mede door de inzet van onze vrijwilligers die elke week weer klaar staan om de sporters op te vangen. Ik weet zeker dat Bart het als voorzitter prima zal doen en ik had me geen beter opvolger kunnen wensen. Daarbij niet te vergeten hoe belangrijk de ondersteuning vanuit het bestuur is. Of het nu gaat om de financiële boekhouding, de leden administratie of het bijhouden van Facebook, iedereen heeft hierin zijn eigen taak en de manier waarop deze groep samenwerkt is uniek. Wij willen iedereen dan ook persoonlijk bedanken voor zijn inzet en samenwerking van de afgelopen jaren.
 
Al deze fijne dingen zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, hen wil ik dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze reis. Wij gaan natuurlijk nog even lekker nagenieten van de geweldige momenten die we met zijn allen hebben meegemaakt tijdens de jaarlijkse video avond.

 
Voor nu wens ik u namens het gehele bestuur en al onze leden, oud-leden, hun familie en vrienden, maar ook onze sponsoren en alle mensen die onze werkgroep ondersteunen en een warm hart toedragen, nog een fijn naseizoen en hopelijk een warme zomer.
 
Met vriendelijke groet,

Michel Martijnse
 

Zaterdag 9 januari 2016


 

 

Zondag 10 januari


 

Maandag 11 januari

 

Dinsdag 12 januariWoensdag 13 januari

 

Donderdag 14 januari
Vrijdag 15 januari
Zaterdag 16 januari

Uitslagen interne competitie

 

 

Alpine Skieen

 

 

 

Groep 1

Groep 2

Groep 3

1

Rianne Verhoeven

Florian d'Ancona

Rick Hefkens

2

Maaike van Grinsven

Davy Strik

Lynn van Berlo

3

Jeroen Heijms

Monique Schouten

Jody Kastelijn

4

Mike Ancher

Claire van Doorn

Mark Roelofsen

5

Marga Schouten

Simone Bouw

Marcel Lucius

6

Ellen ter Laak

Gisela Hanegraaf

Thijs van Tienoven


 
 
Snowboarden
 
1      Daniëlle van den Heuvel

 
 

 

Cross Country

 

 

Heren

Dames

1

Pim v.d. Laar

Nikki

2

Ingmar van der Steen

Gonnie Dragt

3

Jeroen van Doorn

Sylvia Martijnse

4

Dave van de Louw

 

5

Eljo van Haandel

 

6

Huub van de Wielen

 Column count doesn't match value count at row 1